Mikrobiologiczne badanie żywności | Cena brutto | PKWiU | VAT % |
oznaczanie liczby drobnoustrojów | 35 | 71.20 | 23 |
badanie w kierunku Salmonella metodą klasyczną | 36 | 71.20 | 23 |
potwierdzenie obecności Salmonella | 120 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności i identyfikacja beztlenowych bakterii przetrwalnikujących | 45 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby gronkowców koagulazododatnich (Staphylococcus aureus) | 55 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności gronkowców koagulazododatnich (Staphylococcus aureus) | 30 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby Enterobacteriaceae | 45 | 71.20 | 23 |
oznaczania liczby bakterii z grupy coli | 36 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności bakterii z grupy coli | 25 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby E. coli metodą płytkową | 22 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby E. coli - z zastosowaniem petrifilmu PEC | 45 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby E.coli metodą NPL | 50 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności E.coli O157 | 53 | 71.20 | 23 |
potwierdzenie obecności E. coli O157 | 90 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności Listeria monocytogenes | 56 | 71.20 | 23 |
potwierdzenie obecności Listeria monocytogenes | 110 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby Listeria monocytogenes | 39 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby pleśni i drożdży | 25 | 71.20 | 23 |
badanie mikrobiologiczne czystości urządzeń (stan sanitarny) w zakładach mięsnych | 50 | 71.20 | 23 |
badanie mikrobiologiczne czystości urządzeń (stan sanitarny) w zakładach mleczarskich | 30 | 71.20 | 23 |
próba przechowalnicza za jeden asortyment | 10 | 71.20 | 23 |
badanie czystości metodą płytek kontaktowych | 20 | 71.20 | 23 |
badanie mięsa mielonego w systemie n=5 | 480 | 71.20 | 23 |
badanie surowych wyrobów mięsnych w systemie n=5 | 420 | 71.20 | 23 |
badanie czystości mikrobiologicznej tusz wieprzowych lub wołowych | 70 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności Campylobacter spp. | 75 | 71.20 | 23 |
identyfikacja Campylobacter spp. | 100 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby komórek somatycznych w mleku metodą mikroskopową | 30 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności antybiotyków i innych substancji hamujących w mleku testem Delvotest | 21 | 71.20 | 23 |
wykrywanie pozostałości antybiotyków beta-laktamowych, tetracyklin, streptomycyny/dihydrostreptomycyny i chloramfenikolu w mleku testem 4Sensor | 45 | 71.20 | 23 |
wykrywanie pozostałości substancji przeciwbakteryjnych w tkankach zwierzęcych, jajach 5-płytkową metodą dyfuzji | 65 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby Campylobacter | 50 | 71.20 | 23 |