Mikrobiologiczne badanie pasz | Cena brutto | PKWiU | VAT % |
przygotowanie próbek do badań mikrobiologicznych | 25 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby drobnoustrojów | 48 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby Enterobacteriaceae | 40 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby drożdzy i pleśni | 52 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności pałeczek Salmonella metodą klasyczną | 47 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności beztlenowych bakterii przetrwalnikujących i beztlenowych bakterii przetrwalnikujących redukujących siarczyny | 53 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności Clostridium perfringens | 60 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności beztlenowych bakterii redukujących siarczany (IV) rosnących w warunkach beztlenowych | 53 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności składników pochodzenia zwierzęcego (PAP) | 167 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności substancji przeciwbakteryjnych: antybiotyków, antybiotykowych stymulatorów wzrostu, sulfonamidów, chinolonów i innych substancji antybakteryjnych metodą 8-płytkową | 130 | 71.20 | 23 |
oznaczanie zawartości linkomycyny | 190 | 71.20 | 23 |
oznaczanie zawartości tiamuliny | 190 | 71.20 | 23 |
oznaczanie zawartości tylozyny | 190 | 71.20 | 23 |
oznaczanie zawartości chlorotetracykliny | 190 | 71.20 | 23 |
oznaczanie zawartości doksycykliny | 190 | 71.20 | 23 |
oznaczanie zawartości amoksycyliny | 190 | 71.20 | 23 |
homogenność pasz leczniczych | 550 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności paciorkowców hemolizujących | 40 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby gronkowców koagulazododatnich | 53 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności E. coli | 57 | 71.20 | 23 |