Mikrobiologiczne badanie żywności | Cena brutto | PKWiU | VAT % |
oznaczanie liczby drobnoustrojów | 35,00 | 71.20 | 23 |
badanie w kierunku Salmonella metodą klasyczną | 36,00 | 71.20 | 23 |
potwierdzenie obecności Salmonella | 120,00 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności i identyfikacja beztlenowych bakterii przetrwalnikujących | 45,00 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby gronkowców koagulazododatnich (Staphylococcus aureus) | 55,00 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności gronkowców koagulazododatnich (Staphylococcus aureus) | 30,00 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby Enterobacteriaceae | 45,00 | 71.20 | 23 |
oznaczania liczby bakterii z grupy coli | 36,00 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności bakterii z grupy coli | 25,00 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby E. coli metodą płytkową | 22,00 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby E. coli - z zastosowaniem petrifilmu PEC | 45,00 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby E.coli metodą NPL | 50,00 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności E.coli O157 | 53,00 | 71.20 | 23 |
potwierdzenie obecności E. coli O157 | 90,00 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności Listeria monocytogenes | 56,00 | 71.20 | 23 |
potwierdzenie obecności Listeria monocytogenes | 110,00 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby Listeria monocytogenes | 39,00 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby pleśni i drożdży | 25,00 | 71.20 | 23 |
badanie mikrobiologiczne czystości urządzeń (stan sanitarny) w zakładach mięsnych | 50,00 | 71.20 | 23 |
badanie mikrobiologiczne czystości urządzeń (stan sanitarny) w zakładach mleczarskich | 30,00 | 71.20 | 23 |
próba przechowalnicza za jeden asortyment | 10,00 | 71.20 | 23 |
badanie czystości metodą płytek kontaktowych | 20,00 | 71.20 | 23 |
badanie mięsa mielonego w systemie n=5 | 480,00 | 71.20 | 23 |
badanie surowych wyrobów mięsnych w systemie n=5 | 420,00 | 71.20 | 23 |
badanie czystości mikrobiologicznej tusz wieprzowych lub wołowych | 70,00 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności Campylobacter spp. | 75,00 | 71.20 | 23 |
identyfikacja Campylobacter spp. | 100,00 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby komórek somatycznych w mleku metodą mikroskopową | 30,00 | 71.20 | 23 |
wykrywanie obecności antybiotyków i innych substancji hamujących w mleku testem Delvotest | 21,00 | 71.20 | 23 |
wykrywanie pozostałości antybiotyków beta-laktamowych, tetracyklin, streptomycyny/dihydrostreptomycyny i chloramfenikolu w mleku testem 4Sensor | 45,00 | 71.20 | 23 |
wykrywanie pozostałości substancji przeciwbakteryjnych w tkankach zwierzęcych, jajach 5-płytkową metodą dyfuzji | 65,00 | 71.20 | 23 |
oznaczanie liczby Campylobacter | 50,00 | 71.20 | 23 |